Friday, September 01, 2006

Refulare

Ma simt prost.prost de tot.poate ma simt si un pic proasta..din varii motive...ai simtit vreodata ca nu-i loc pentru tine nicaieri in lume?nici macar un ungher prafuit,nicio hruba cu miros de mucegai...nimic,nimic..vreau sa fug..dar nu stiu unde..vreau sa-mi fie bine...vreau sa fiu ucigator de egoista si sa nu-mi pese ce vor crede altii despre fuga mea,sa plec..pur si simplu..cu ghiozdanul in spate..unde vad cu ochii(da,mai departe de blocul din fata)...as iesi pe usa chiar acum,dar e cam imposibil..nu am bani..tot din motive financiare dau inapoi..e un complot..cred ca pus la cale de ai mei impreuna cu banca romana(da-le dracului de majuscule,mi-e lene)...si mai e altceva..vorbesc eu vreun dialect inca imposibl de tradus in limba romana?pentru ca mi se pare ca in ultimul timp,mai mult decat inainte,nimeni nu ma mai intelege...comportamentul meu este incomprensibil pentru cei din jur..vreau liniste,zgomot,iubire,multa iubire,vreau pace,vreau distractie,vreau sa simt ca traiesc,si vreau sa mor cate putin(nu numai mortii stiu cum e sa mori)vreau sa ma scufund si sa ies la suprafata,vreau saimi fie bine si vreau sa-mi fie foarte rau,vreau tot ce nu pot avea...just great.acum intelegi de ce ma simt proasta?pentru ca am scris asta...I wanna heal, I wanna feel like I’m close to something real I wanna find something I’ve wanted all along Somewhere I belong ...
[ca totul sa fie "mai mult ca perfect"..a plecat si el...nu din viata/inima/agenda mea...doar a plecat]
~After time the bitter taste Of innocence decent or race Scattered seeds, buried lives Mysteries of our disguise revolve Circumstance will decide ....Cos nobody loves me It's true Not like you Nobody loves.. me It's true Not, like, you.. do~

1 comment:

blurry_rainbow said...

am simtit.. m'am simtit barfita- nu mi'a pasat, pt k "BAD PUBLICITY IS STILL PUBLICITY" , si inseamna ca eram cel mai important subiect al acelor oameni- m'am simtit parasita- desi trista, am uitat repede acele false prietenii- m'am simtit aratata cu degetul , out of place and out of reasons to smile.., si eu m'am simtit proasta, kiar incredibil de proasta, si fraiera si naiva, si nici eu nu pot sa comunic cu ai mei.. sa ne exprimam PASNIC nemultumirile.
si eu vreau tot, si am acum, in momentul asta o mare parte din acest tot, da ink mi'e frica, mi'e frica sa nu curga k apa printre degete..
si dak vbesti in dialect c? nu renunta la el -la dialect i mean- k sa fii ca ei.. k doar un dialect e vbit de mai multi oameni.. nu exista dialect al unuia singur.. si atunci e bine totul.
si chiar e bine totul.
si uita intrebarea "ce ar fi putut sa fie?" pt k e cea mai trista,si mai torturanta ever. si nu o lasa sa t urmareasca cu abilitati de staker cum imi face mie. tu poti s'o invingi.